Vezetéknév Engbers

Ha többet szeretne tudni a Engbers vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engbers vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engbers vezetéknévvel rendelkezők.

A Engbers vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engbers esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engbers vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engbers vezetéknév-térkép

Engbers családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engbers vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engbers-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engbers vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engbers vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engbers a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Hollandia Hollandia (1222)
 2. Németország Németország (735)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (206)
 4. Kanada Kanada (87)
 5. Dél-Afrika Dél-Afrika (13)
 6. Anglia Anglia (12)
 7. Finnország Finnország (6)
 8. Svájc Svájc (3)
 9. Indonézia Indonézia (3)
 10. Spanyolország Spanyolország (2)
 11. Olaszország Olaszország (2)
 12. Antigua és Barbuda Antigua és Barbuda (1)
 13. Brunei Brunei (1)
 14. Kína Kína (1)
 15. Algéria Algéria (1)
 16. Luxemburg Luxemburg (1)
 17. Namíbia Namíbia (1)
 18. Norvégia Norvégia (1)
 19. Új-Zéland Új-Zéland (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engbers az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engbers vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engbers a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engbers szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Engbers vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engbers vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engbers vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engbers vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Engber
 2. Engberg
 3. Engfer
 4. Enzberg
 5. Engbersen
 6. Engbarth
 7. Engblom
 8. Engeeva
 9. Enchev
 10. Encheva
 11. Engbrecht
 12. Engbretson
 13. Engbrock
 14. Engvall
 15. Engqvist
 16. Engabate
 17. Engheben
 18. Encabo
 19. Enckevort
 20. Engebrecht
 21. Engebretsen
 22. Engebretson
 23. Enkhbat
 24. Enkhbold
 25. Einsbohr
 26. Enqvist
 27. Ensabella
 28. Enachev
 29. Engfucxi
 30. Einkauf
 31. Einspahr
 32. Emazabel
 33. Emokpae
 34. Emshoff
 35. Enkhbayar
 36. Emezabal
 37. Enkhbaatar
 38. Emazabal
 39. Ewing-pratt