Vezetéknév Engenheiro

Ha többet szeretne tudni a Engenheiro vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engenheiro vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engenheiro vezetéknévvel rendelkezők.

A Engenheiro vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engenheiro esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engenheiro vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engenheiro vezetéknév-térkép

Engenheiro családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engenheiro vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engenheiro-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engenheiro vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engenheiro vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engenheiro a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mozambik Mozambik (4690)
 2. Angola Angola (1974)
 3. Brazília Brazília (603)
 4. Portugália Portugália (179)
 5. Spanyolország Spanyolország (19)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (8)
 7. Ausztrália Ausztrália (7)
 8. Anglia Anglia (4)
 9. Franciaország Franciaország (3)
 10. Dél-Korea Dél-Korea (1)
 11. Luxemburg Luxemburg (1)
 12. Namíbia Namíbia (1)
 13. Svájc Svájc (1)
 14. Dánia Dánia (1)
 15. India India (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engenheiro az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engenheiro vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engenheiro a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engenheiro szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Engenheiro vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Engenheiro. Ennek az az oka, hogy sokszor a Engenheiro vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Engenheiro vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Engenio
 2. Engenios
 3. Engineer
 4. Enzenberg
 5. Engen
 6. Enghien
 7. Engono
 8. Ensinger
 9. Enzenauer
 10. Engamio
 11. Enzenhofer
 12. Engone
 13. Enzinger
 14. Engeham
 15. Eenigenburg
 16. Encinar
 17. Encinia
 18. Encinias
 19. Encino
 20. Encinoso
 21. Encontra
 22. Encuentra
 23. Engaine
 24. Engan
 25. Engeman
 26. Engemann
 27. Engonga
 28. Enjamio
 29. Enneking
 30. Ensenyat
 31. Ensminger
 32. Enzminger
 33. En njimi
 34. Engema
 35. Engin
 36. Encomenderos
 37. Engambe
 38. Engchuan
 39. Enghamar
 40. Eongen