Vezetéknév Emmaüs

Ha többet szeretne tudni a Emmaüs vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emmaüs vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emmaüs vezetéknévvel rendelkezők.

A Emmaüs vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emmaüs esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emmaüs vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emmaüs vezetéknév-térkép

Emmaüs családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emmaüs vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emmaüs-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emmaüs vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emmaüs vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emmaüs a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Guinea Guinea (161)
 2. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 3. Svájc Svájc (1)
 4. Izland Izland (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emmaüs az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emmaüs vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emmaüs a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emmaüs szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emmaüs. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emmaüs vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emmaüs vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emmaüs vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emmaüs vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emas
 2. Emaus
 3. Emmius
 4. Emms
 5. Eames
 6. Eanes
 7. Eans
 8. Emes
 9. Emmick
 10. Ems
 11. Enas
 12. Eneas
 13. Eymes
 14. Eamos
 15. Emos
 16. Emios
 17. Ennas
 18. Emess
 19. Eaines
 20. Eamigh
 21. Eang
 22. Ehmke
 23. Ehnes
 24. Ehnis
 25. Einhaus
 26. Emch
 27. Emeigh
 28. Emeka
 29. Emge
 30. Emich
 31. Emick
 32. Emig
 33. Emigh
 34. Emiso
 35. Emke
 36. Enache
 37. Enachi
 38. Enes
 39. Enga
 40. Engay