Vezetéknév Embury

Ha többet szeretne tudni a Embury vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Embury vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Embury vezetéknévvel rendelkezők.

A Embury vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Embury esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Embury vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Embury vezetéknév-térkép

Embury családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Embury vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Embury-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Embury vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Embury vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Embury a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kanada Kanada (740)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (667)
 3. Anglia Anglia (266)
 4. Ausztrália Ausztrália (187)
 5. Málta Málta (18)
 6. Wales Wales (9)
 7. Németország Németország (7)
 8. Új-Zéland Új-Zéland (7)
 9. Bahama-szigetek Bahama-szigetek (1)
 10. Kína Kína (1)
 11. Skócia Skócia (1)
 12. Írország Írország (1)
 13. Irak Irak (1)
 14. Jamaica Jamaica (1)
 15. Japán Japán (1)
 16. Dél-Korea Dél-Korea (1)
 17. Kajmán-szigetek Kajmán-szigetek (1)
 18. Mauritius Mauritius (1)
 19. Mexikó Mexikó (1)
 20. Malajzia Malajzia (1)
 21. Norvégia Norvégia (1)
 22. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 23. Pakisztán Pakisztán (1)
 24. Thaiföld Thaiföld (1)
 25. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Embury az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Embury vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Embury a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Embury szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Embury vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Embury vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Embury vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Embery
 2. Embry
 3. Emburey
 4. Enbury
 5. Embark
 6. Ember
 7. Emberg
 8. Embers
 9. Embert
 10. Embrey
 11. Embara
 12. Embre
 13. Emborg
 14. Embra
 15. Embarba
 16. Embarec
 17. Embarek
 18. Embarki
 19. Emberley
 20. Embree
 21. Embrin
 22. Embrun
 23. Emper
 24. Enberg
 25. Empar
 26. Emparg
 27. Embarak
 28. Embarka
 29. Embarck
 30. Emberger
 31. Emberlin
 32. Emberson
 33. Emberton
 34. Emborujo
 35. Emparan
 36. Enebra
 37. Enebro
 38. Enver
 39. Emporio
 40. Enfer