Vezetéknév Embre

Ha többet szeretne tudni a Embre vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Embre vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Embre vezetéknévvel rendelkezők.

A Embre vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Embre esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Embre vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Embre vezetéknév-térkép

Embre családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Embre vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Embre-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Embre vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Embre vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Embre a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (28)
 2. Norvégia Norvégia (22)
 3. Svédország Svédország (6)
 4. Ukrajna Ukrajna (4)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 6. Oroszország Oroszország (2)
 7. Görögország Görögország (1)
 8. Norfolk-sziget Norfolk-sziget (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Embre az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Embre vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Embre a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Embre szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Embre vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Embre vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Embre vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Embree
 2. Embrey
 3. Embry
 4. Embra
 5. Embarec
 6. Embarek
 7. Embark
 8. Ember
 9. Emberg
 10. Embers
 11. Embert
 12. Embery
 13. Embrin
 14. Embrun
 15. Embury
 16. Embara
 17. Emborg
 18. Emburey
 19. Embarba
 20. Embarki
 21. Emberger
 22. Emberley
 23. Emper
 24. Enberg
 25. Enebra
 26. Enebro
 27. Empar
 28. Emparg
 29. Embarak
 30. Embarka
 31. Embarck
 32. Empresa
 33. Empaire
 34. Embareck
 35. Enbury
 36. Emberlin
 37. Emberson
 38. Emberton
 39. Emborujo
 40. Embretson