Vezetéknév Embra

Ha többet szeretne tudni a Embra vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Embra vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Embra vezetéknévvel rendelkezők.

A Embra vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Embra esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Embra vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Embra vezetéknév-térkép

Embra családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Embra vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Embra-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Embra vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Embra vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Embra a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (80)
 2. Anglia Anglia (70)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (37)
 4. Ausztrália Ausztrália (12)
 5. Kanada Kanada (8)
 6. Malajzia Malajzia (7)
 7. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (4)
 8. Oroszország Oroszország (2)
 9. Brazília Brazília (1)
 10. Wales Wales (1)
 11. India India (1)
 12. Olaszország Olaszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Embra az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Embra vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Embra a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Embra szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Embra vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Embra vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Embra vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Embry
 2. Embara
 3. Embre
 4. Embarba
 5. Embark
 6. Ember
 7. Emberg
 8. Embers
 9. Embert
 10. Embery
 11. Embree
 12. Embrey
 13. Embrin
 14. Embrun
 15. Embury
 16. Enebra
 17. Embarak
 18. Embarka
 19. Emborg
 20. Embarec
 21. Embarek
 22. Embarki
 23. Embriaco
 24. Emparan
 25. Emper
 26. Enberg
 27. Enebral
 28. Enebro
 29. Empar
 30. Emparg
 31. Embarck
 32. Empresa
 33. Emburey
 34. Enbury
 35. Emberger
 36. Emberley
 37. Emberlin
 38. Emberson
 39. Emberton
 40. Emborujo