Vezetéknév Abdraman

Ha többet szeretne tudni a Abdraman vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdraman vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdraman vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdraman vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdraman esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdraman vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdraman vezetéknév-térkép

Abdraman családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdraman vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdraman-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdraman vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdraman vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdraman a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Csád Csád (30426)
 2. Kazahsztán Kazahsztán (1458)
 3. Kamerun Kamerun (1105)
 4. Nigéria Nigéria (112)
 5. Niger Niger (29)
 6. Kirgizisztán Kirgizisztán (11)
 7. Oroszország Oroszország (7)
 8. Benin Benin (4)
 9. Szomália Szomália (4)
 10. Bulgária Bulgária (2)
 11. Kanada Kanada (2)
 12. Indonézia Indonézia (2)
 13. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 14. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 15. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 16. Kongói Köztársaság Kongói Köztársaság (1)
 17. Algéria Algéria (1)
 18. Egyiptom Egyiptom (1)
 19. Franciaország Franciaország (1)
 20. Kenya Kenya (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdraman az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdraman vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdraman a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdraman szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdraman. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdraman vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdraman vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abdramane
 2. Abderraman
 3. Abdirahman
 4. Abdurahman
 5. Abd-rahman
 6. Abdouraman
 7. Abderahman
 8. Abd rahman
 9. Abdramanov
 10. Abderemane
 11. Abderrahman
 12. Abdourahman
 13. Abdurrahman
 14. Abdraimov
 15. Abderahmane
 16. Abderazak
 17. Abdraeva
 18. Abdouramane
 19. Abdraev
 20. Abdarahmane
 21. Abdrahmanov
 22. Abdramanova
 23. Avduramani
 24. Abdurramani
 25. Abderrahaman
 26. Abderrahmane
 27. Abderrahmani
 28. Abderrazak
 29. Abdrakhmanov
 30. Abedrabbo
 31. Abdraimova
 32. Abdourahmane
 33. Abderahim
 34. Abderrahmen
 35. Abderezak
 36. Abderazzak
 37. Abderzak
 38. Abderrazaq
 39. Abderrahin
 40. Abdurahmanov