Vezetéknév Abadir

Ha többet szeretne tudni a Abadir vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abadir vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abadir vezetéknévvel rendelkezők.

A Abadir vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abadir esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abadir vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abadir vezetéknév-térkép

Abadir családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abadir vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abadir-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abadir vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abadir vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abadir a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Etiópia Etiópia (9048)
 2. Egyiptom Egyiptom (8009)
 3. Szomália Szomália (490)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (320)
 5. Kanada Kanada (69)
 6. Kuvait Kuvait (56)
 7. Anglia Anglia (43)
 8. Izrael Izrael (33)
 9. Franciaország Franciaország (26)
 10. Ausztria Ausztria (15)
 11. Ausztrália Ausztrália (13)
 12. Németország Németország (10)
 13. Dzsibuti Dzsibuti (9)
 14. Kenya Kenya (9)
 15. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (6)
 16. Brazília Brazília (6)
 17. Svédország Svédország (5)
 18. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (4)
 19. Belgium Belgium (2)
 20. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)
 21. Svájc Svájc (1)
 22. India India (1)
 23. Libanon Libanon (1)
 24. Monaco Monaco (1)
 25. Malajzia Malajzia (1)
 26. Hollandia Hollandia (1)
 27. Omán Omán (1)
 28. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abadir az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abadir vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abadir a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abadir szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abadir vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abadir. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abadir vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abadir vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abadir vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abadir vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abbadir
 2. Abadier
 3. Abader
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abdorf
 7. Avatar
 8. Abu tir
 9. Abdirov
 10. Abidri
 11. Abietar
 12. Apter
 13. Avetar
 14. Avtar
 15. Abu tair
 16. Abedrop
 17. Abatorab
 18. Apetor
 19. Aboudrar
 20. Abdoral
 21. Apetri
 22. Apthorp
 23. Abderahim
 24. Abderzak
 25. Abthorpe
 26. Abderson
 27. Abdraeva
 28. Abdraev
 29. Abd rabo
 30. Abu taher
 31. Abdraman
 32. Abderhim
 33. Abitrabi
 34. Apitara
 35. Avidueira
 36. Abedravo
 37. Abderrahim
 38. Abdirahman
 39. Abdramane
 40. Abdurrahim