Vezetéknév Abdraimova

Ha többet szeretne tudni a Abdraimova vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdraimova vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdraimova vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdraimova vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdraimova esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdraimova vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdraimova vezetéknév-térkép

Abdraimova családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdraimova vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdraimova-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdraimova vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdraimova vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdraimova a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kazahsztán Kazahsztán (6483)
 2. Kirgizisztán Kirgizisztán (3365)
 3. Oroszország Oroszország (116)
 4. Üzbegisztán Üzbegisztán (54)
 5. Fehéroroszország Fehéroroszország (6)
 6. Bulgária Bulgária (5)
 7. Thaiföld Thaiföld (4)
 8. Törökország Törökország (2)
 9. Belgium Belgium (1)
 10. Kína Kína (1)
 11. Anglia Anglia (1)
 12. Malajzia Malajzia (1)
 13. Türkmenisztán Türkmenisztán (1)
 14. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdraimova az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdraimova vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdraimova a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdraimova szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abdraimova. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abdraimova vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdraimova vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abdraimova vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abdraimova vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abdraimova vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdraimov
 2. Abduraimova
 3. Abduraimov
 4. Abdrasulova
 5. Abdrazakova
 6. Abdurakhimova
 7. Abdraeva
 8. Abdramanova
 9. Abdrakhmanova
 10. Abdramane
 11. Abdurahmanova
 12. Abdrazakov
 13. Abdurakhimov
 14. Abdurasulova
 15. Abdyrazakova
 16. Abdraev
 17. Abdrasulov
 18. Abdraman
 19. Abdramanov
 20. Abdrahmanov
 21. Abdirov
 22. Abduramanova
 23. Abdirahman
 24. Abdrakhmanov
 25. Abdurahman
 26. Abdurakhmanova
 27. Abedrabbo
 28. Abdyrakhmanova
 29. Abd-rahman
 30. Abderahim
 31. Abderahmane
 32. Abderahman
 33. Abd rahman
 34. Abdurahmanov
 35. Abdurasulov
 36. Abdyrazakov
 37. Abdarahmane
 38. Abd rabo
 39. Abderhim
 40. Abedravo