Vezetéknév Abdane

Ha többet szeretne tudni a Abdane vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abdane vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abdane vezetéknévvel rendelkezők.

A Abdane vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abdane esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abdane vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abdane vezetéknév-térkép

Abdane családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abdane vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abdane-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abdane vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abdane vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abdane a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Marokkó Marokkó (750)
 2. Algéria Algéria (54)
 3. Mauritánia Mauritánia (25)
 4. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (12)
 5. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (4)
 6. Kanada Kanada (1)
 7. Kamerun Kamerun (1)
 8. Németország Németország (1)
 9. Franciaország Franciaország (1)
 10. Görögország Görögország (1)
 11. India India (1)
 12. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abdane az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abdane vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abdane a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abdane szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abdane vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abdane vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abdane vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abdane vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abdane vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abdan
 2. Abdine
 3. Abden
 4. Abdena
 5. Abdin
 6. Abdon
 7. Abdoune
 8. Abidine
 9. Abdona
 10. Abtan
 11. Abdony
 12. Abdanur
 13. Abadam
 14. Abaden
 15. Abadiano
 16. Abadin
 17. Abdeen
 18. Abdenbi
 19. Abdinga
 20. Abdoun
 21. Abdouni
 22. Abedin
 23. Abidin
 24. Avadanei
 25. Avadani
 26. Abitan
 27. Abdenur
 28. Abuden
 29. Abdinov
 30. Abedini
 31. Abtin
 32. Abdenebi
 33. Abedanck
 34. Abutan
 35. Aftene
 36. Abiden
 37. Abdom
 38. Abdennebi
 39. Abiodun
 40. Abutin