Vezetéknév Abadin

Ha többet szeretne tudni a Abadin vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abadin vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abadin vezetéknévvel rendelkezők.

A Abadin vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abadin esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abadin vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abadin vezetéknév-térkép

Abadin családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abadin vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abadin-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abadin vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abadin vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abadin a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Banglades Banglades (4867)
 2. India India (3179)
 3. Spanyolország Spanyolország (345)
 4. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (197)
 5. Indonézia Indonézia (122)
 6. Pakisztán Pakisztán (105)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (95)
 8. Argentína Argentína (65)
 9. Irán Irán (44)
 10. Kuba Kuba (37)
 11. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (28)
 12. Németország Németország (13)
 13. Venezuela Venezuela (10)
 14. Franciaország Franciaország (10)
 15. Palesztin terület Palesztin terület (9)
 16. Trinidad és Tobago Trinidad és Tobago (8)
 17. Anglia Anglia (8)
 18. Brazília Brazília (7)
 19. Jemen Jemen (5)
 20. Svájc Svájc (5)
 21. Malajzia Malajzia (5)
 22. Ausztrália Ausztrália (4)
 23. Kanada Kanada (2)
 24. Hollandia Hollandia (2)
 25. Svédország Svédország (1)
 26. Belgium Belgium (1)
 27. Skócia Skócia (1)
 28. Izrael Izrael (1)
 29. Jordánia Jordánia (1)
 30. Marokkó Marokkó (1)
 31. Mongólia Mongólia (1)
 32. Niger Niger (1)
 33. Nigéria Nigéria (1)
 34. Norvégia Norvégia (1)
 35. Nepál Nepál (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abadin az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abadin vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abadin a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abadin szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abadin vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abadin vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abadin vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abadin vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abadin vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abadin vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abadin vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abadin vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abaden
 2. Abdin
 3. Abedin
 4. Abidin
 5. Abadam
 6. Abadiano
 7. Abden
 8. Abdon
 9. Abidine
 10. Abutin
 11. Abuden
 12. Abbedin
 13. Abedini
 14. Abdan
 15. Abtin
 16. Abdine
 17. Abatini
 18. Abadinas
 19. Abiden
 20. Abdeen
 21. Abdena
 22. Abdinga
 23. Abdoun
 24. Abiodun
 25. Apadam
 26. Avadani
 27. Avedian
 28. Avedon
 29. Abdona
 30. Abitan
 31. Abadonio
 32. Abetini
 33. Abdinov
 34. Abtan
 35. Abedinaj
 36. Abdony
 37. Abdane
 38. Apatino
 39. Abutan
 40. Abdom