Vezetéknév Abadiano

Ha többet szeretne tudni a Abadiano vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abadiano vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abadiano vezetéknévvel rendelkezők.

A Abadiano vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abadiano esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abadiano vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abadiano vezetéknév-térkép

Abadiano családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abadiano vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abadiano-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abadiano vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abadiano vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abadiano a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (4466)
 2. Ecuador Ecuador (327)
 3. Spanyolország Spanyolország (315)
 4. Mexikó Mexikó (141)
 5. Kanada Kanada (57)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (55)
 7. Kolumbia Kolumbia (22)
 8. Svájc Svájc (13)
 9. Ausztrália Ausztrália (4)
 10. Szingapúr Szingapúr (4)
 11. Argentína Argentína (3)
 12. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 13. Fidzsi-szigetek Fidzsi-szigetek (1)
 14. Franciaország Franciaország (1)
 15. Indonézia Indonézia (1)
 16. Katar Katar (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abadiano az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abadiano vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abadiano a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abadiano szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abadiano vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abadiano vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abadiano vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abadiano vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abadin
 2. Abadam
 3. Abaden
 4. Abdin
 5. Abedin
 6. Abidin
 7. Abidine
 8. Avadani
 9. Avedian
 10. Abadonio
 11. Abdinov
 12. Abedini
 13. Abdan
 14. Abdane
 15. Abdine
 16. Abatini
 17. Abadinas
 18. Apatino
 19. Abdeen
 20. Abden
 21. Abdena
 22. Abdinga
 23. Abdon
 24. Abdoun
 25. Abdoune
 26. Abdouni
 27. Abutin
 28. Apadam
 29. Avadanei
 30. Abdona
 31. Abitan
 32. Abittan
 33. Abetini
 34. Abuden
 35. Abednego
 36. Abdinova
 37. Abeidna
 38. Abbedin
 39. Abdinoor
 40. Abtan