Vezetéknév Abbondanza

Ha többet szeretne tudni a Abbondanza vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbondanza vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbondanza vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbondanza vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbondanza esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbondanza vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbondanza vezetéknév-térkép

Abbondanza családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbondanza vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbondanza-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbondanza vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbondanza vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbondanza a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (2839)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (371)
 3. Brazília Brazília (243)
 4. Argentína Argentína (183)
 5. Franciaország Franciaország (49)
 6. Kanada Kanada (34)
 7. Portugália Portugália (28)
 8. Venezuela Venezuela (27)
 9. Anglia Anglia (23)
 10. Svájc Svájc (22)
 11. Uruguay Uruguay (20)
 12. Ausztrália Ausztrália (18)
 13. Marokkó Marokkó (4)
 14. Németország Németország (3)
 15. Spanyolország Spanyolország (2)
 16. Algéria Algéria (1)
 17. Peru Peru (1)
 18. Thaiföld Thaiföld (1)
 19. Tunézia Tunézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbondanza az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbondanza vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbondanza a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbondanza szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abbondanza vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abbondanza. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abbondanza vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abbondanza vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abbondanza vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abbondanza vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abondanza
 2. Abondano
 3. Abbondandolo
 4. Abundancia
 5. Avondano
 6. Abondaño
 7. Abbondanzieri
 8. Abendano
 9. Abanda
 10. Abendaño
 11. Abonde
 12. Abondi
 13. Abondio
 14. Abundez
 15. Abundiz
 16. Abundia
 17. Abbandonato
 18. Avendano
 19. Aben danan
 20. Abandja
 21. Abunda
 22. Abanades
 23. Abande
 24. Abando
 25. Abante
 26. Abanto
 27. Abend
 28. Abendibar
 29. Abendivar
 30. Abendroth
 31. Abentin
 32. Abinader
 33. Abounader
 34. Abundes
 35. Abundis
 36. Abundo
 37. Avendaño
 38. Avondet
 39. Aventina
 40. Abundio