Vezetéknév Abante

Ha többet szeretne tudni a Abante vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abante vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abante vezetéknévvel rendelkezők.

A Abante vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abante esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abante vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abante vezetéknév-térkép

Abante családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abante vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abante-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abante vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abante vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abante a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (6613)
 2. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (237)
 3. Benin Benin (193)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (99)
 5. Spanyolország Spanyolország (44)
 6. Peru Peru (28)
 7. Szingapúr Szingapúr (19)
 8. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (14)
 9. Kanada Kanada (7)
 10. India India (4)
 11. Mexikó Mexikó (4)
 12. Ausztrália Ausztrália (1)
 13. Brunei Brunei (1)
 14. Anglia Anglia (1)
 15. Guam Guam (1)
 16. Dél-Korea Dél-Korea (1)
 17. Marokkó Marokkó (1)
 18. Nigéria Nigéria (1)
 19. Norvégia Norvégia (1)
 20. Katar Katar (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abante az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abante vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abante a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abante szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abante. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abante vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abante vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abante vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abante vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abante vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abande
 2. Abanto
 3. Abente
 4. Avante
 5. Abanda
 6. Abando
 7. Abonde
 8. Aponte
 9. Apunte
 10. Avant
 11. Avanto
 12. Avants
 13. Avanti
 14. Abanades
 15. Abend
 16. Abentin
 17. Abnet
 18. Abondi
 19. Abundes
 20. Abundez
 21. Abundo
 22. Apontes
 23. Avent
 24. Aventi
 25. Avintes
 26. Avonto
 27. Avento
 28. Abiantun
 29. Abandja
 30. Abunda
 31. Abinader
 32. Abondio
 33. Abundis
 34. Abundiz
 35. Afendi
 36. Apuntate
 37. Auffant
 38. Avenati
 39. Avenet
 40. Avenett