Vezetéknév Abande

Ha többet szeretne tudni a Abande vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abande vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abande vezetéknévvel rendelkezők.

A Abande vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abande esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abande vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abande vezetéknév-térkép

Abande családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abande vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abande-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abande vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abande vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abande a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (294)
 2. Niger Niger (237)
 3. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (163)
 4. India India (154)
 5. Kamerun Kamerun (115)
 6. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (82)
 7. Kenya Kenya (9)
 8. Belgium Belgium (1)
 9. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (1)
 10. Ghána Ghána (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abande az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abande vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abande a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abande szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abande. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abande vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abande vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abande vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abande vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abanda
 2. Abando
 3. Abante
 4. Abonde
 5. Abanades
 6. Abanto
 7. Abend
 8. Abente
 9. Abondi
 10. Abundes
 11. Abundez
 12. Abundo
 13. Avante
 14. Abandja
 15. Abunda
 16. Abinader
 17. Abnet
 18. Abondio
 19. Abundis
 20. Abundiz
 21. Afendi
 22. Aponte
 23. Apunte
 24. Avant
 25. Avanto
 26. Avants
 27. Avondet
 28. Abundio
 29. Abnader
 30. Abundia
 31. Apendi
 32. Apondi
 33. Avanti
 34. Avendo
 35. Avond
 36. Abentin
 37. Abounader
 38. Abuhamdeh
 39. Afanador
 40. Apontes