Vezetéknév Abazis

Ha többet szeretne tudni a Abazis vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abazis vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abazis vezetéknévvel rendelkezők.

A Abazis vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abazis esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abazis vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abazis vezetéknév-térkép

Abazis családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abazis vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abazis-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abazis vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abazis vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abazis a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (53)
 2. Görögország Görögország (21)
 3. Belgium Belgium (8)
 4. Kanada Kanada (5)
 5. Ausztrália Ausztrália (2)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abazis az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abazis vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abazis a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abazis szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abazis vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abacos
 2. Abajas
 3. Abazaj
 4. Abacus
 5. Abajos
 6. Abecasis
 7. Abjij
 8. Abkik
 9. Abujas
 10. Abzac
 11. Afazaz
 12. Abazoska
 13. Abczak
 14. Abacuc
 15. Abecassis
 16. Abejez
 17. Afakasi
 18. Abu-jazar
 19. Apozaga
 20. Abu jazar
 21. Abu gosh
 22. Abkhazava
 23. Avsec
 24. Abu kwik
 25. Avgust
 26. Abechuco
 27. Apushkin
 28. Aubijoux
 29. Avgousti
 30. Abisogun
 31. Abougoush
 32. Avgoustis
 33. Abou cisse
 34. Abu shawish
 35. Abu hashish
 36. Abu saqr
 37. Aboukassim
 38. Aboujokh
 39. Apecech
 40. Abo kasem