Vezetéknév Abazaj

Ha többet szeretne tudni a Abazaj vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abazaj vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abazaj vezetéknévvel rendelkezők.

A Abazaj vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abazaj esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abazaj vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abazaj vezetéknév-térkép

Abazaj családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abazaj vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abazaj-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abazaj vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abazaj vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abazaj a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Albánia Albánia (954)
 2. Koszovó Koszovó (546)
 3. Görögország Görögország (108)
 4. Szlovénia Szlovénia (68)
 5. Svédország Svédország (38)
 6. Németország Németország (33)
 7. Olaszország Olaszország (27)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (16)
 9. Ausztria Ausztria (10)
 10. Svájc Svájc (5)
 11. Anglia Anglia (5)
 12. Csehország Csehország (4)
 13. Szerbia Szerbia (2)
 14. Belgium Belgium (1)
 15. Franciaország Franciaország (1)
 16. Irak Irak (1)
 17. Montenegró Montenegró (1)
 18. Norvégia Norvégia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abazaj az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abazaj vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abazaj a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abazaj szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abazaj vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abazaj vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abazaj vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abazaj vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Abajas
 2. Abzac
 3. Afazaz
 4. Abczak
 5. Abazis
 6. Abacos
 7. Abjij
 8. Abujas
 9. Abacus
 10. Abacuc
 11. Abajos
 12. Abejez
 13. Abkik
 14. Abu-jazar
 15. Apozaga
 16. Abu jazar
 17. Abkhazava
 18. Abazoska
 19. Afakasi
 20. Abecasis
 21. Avsec
 22. Abu saqr
 23. Avgust
 24. Abecassis
 25. Abechuco
 26. Abughazaleh
 27. Aubijoux
 28. Abu gosh
 29. Abisogun
 30. Abu kwik
 31. Aboujokh
 32. Apecech
 33. Afashagov
 34. Abo kasem
 35. Abghouch
 36. Apeseche
 37. Apushkin
 38. Avgousti
 39. Apezechea
 40. Apeceche