Vezetéknév Abajas

Ha többet szeretne tudni a Abajas vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abajas vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abajas vezetéknévvel rendelkezők.

A Abajas vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abajas esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abajas vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abajas vezetéknév-térkép

Abajas családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abajas vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abajas-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abajas vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abajas vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abajas a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (101)
 2. Ausztrália Ausztrália (6)
 3. Argentína Argentína (2)
 4. Franciaország Franciaország (2)
 5. Anglia Anglia (1)
 6. Mexikó Mexikó (1)
 7. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 9. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abajas az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abajas vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abajas a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abajas szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abajas vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

 1. Abujas
 2. Abajos
 3. Abacos
 4. Abazaj
 5. Abacus
 6. Abazis
 7. Abejez
 8. Abjij
 9. Abzac
 10. Afazaz
 11. Abczak
 12. Afakasi
 13. Abacuc
 14. Abecasis
 15. Abkik
 16. Abazoska
 17. Abecassis
 18. Abu-jazar
 19. Apozaga
 20. Aubijoux
 21. Abu jazar
 22. Abu gosh
 23. Abkhazava
 24. Avsec
 25. Abu saqr
 26. Aboujokh
 27. Avgust
 28. Abo kasem
 29. Abechuco
 30. Avgousti
 31. Abisogun
 32. Abougoush
 33. Abu kwik
 34. Aboukassim
 35. Apecech
 36. Afashagov
 37. Abghouch
 38. Abughazaleh
 39. Apeseche
 40. Apushkin