Vezetéknév Abasova

Ha többet szeretne tudni a Abasova vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abasova vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abasova vezetéknévvel rendelkezők.

A Abasova vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abasova esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abasova vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abasova vezetéknév-térkép

Abasova családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abasova vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abasova-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abasova vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abasova vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abasova a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (9033)
 2. Oroszország Oroszország (2260)
 3. Üzbegisztán Üzbegisztán (1458)
 4. Grúzia Grúzia (728)
 5. Kirgizisztán Kirgizisztán (513)
 6. Türkmenisztán Türkmenisztán (213)
 7. Ukrajna Ukrajna (211)
 8. Kazahsztán Kazahsztán (116)
 9. Fehéroroszország Fehéroroszország (55)
 10. Egyesült Államok Egyesült Államok (22)
 11. Németország Németország (12)
 12. Svédország Svédország (6)
 13. Törökország Törökország (5)
 14. Örményország Örményország (3)
 15. Lettország Lettország (3)
 16. Belgium Belgium (2)
 17. Abházia Abházia (1)
 18. Olaszország Olaszország (1)
 19. Litvánia Litvánia (1)
 20. Moldova Moldova (1)
 21. Hollandia Hollandia (1)
 22. Norvégia Norvégia (1)
 23. Lengyelország Lengyelország (1)
 24. Tádzsikisztán Tádzsikisztán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abasova az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abasova vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abasova a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abasova szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abasova vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abasova. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abasova vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abasova vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abasova vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Abasov
 2. Abbasova
 3. Abazova
 4. Abbasov
 5. Abashev
 6. Abisheva
 7. Abusaba
 8. Abuşova
 9. Abişova
 10. Abacaba
 11. Aivazova
 12. Abspoel
 13. Abishev
 14. Abuseif
 15. Abzaev
 16. Abuşov
 17. Abişov
 18. Abykeeva
 19. Aivazov
 20. Abuseef
 21. Abbaspour
 22. Abu sobha
 23. Abigaba
 24. Abuasfour
 25. Apezov
 26. Abisaab
 27. Avisbal
 28. Abushaban
 29. Avagbo
 30. Abykeev
 31. Abuashvili
 32. Abu kaf
 33. Abzhaparova
 34. Abu osbah
 35. Apacible
 36. Abogabir
 37. Abugaber
 38. Avocevou
 39. Abou kaba
 40. Abu sabit