Vezetéknév Abazova

Ha többet szeretne tudni a Abazova vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abazova vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abazova vezetéknévvel rendelkezők.

A Abazova vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abazova esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abazova vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abazova vezetéknév-térkép

Abazova családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abazova vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abazova-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abazova vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abazova vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abazova a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Oroszország Oroszország (2275)
 2. Kirgizisztán Kirgizisztán (350)
 3. Grúzia Grúzia (134)
 4. Bulgária Bulgária (79)
 5. Macedónia Macedónia (44)
 6. Üzbegisztán Üzbegisztán (38)
 7. Ukrajna Ukrajna (30)
 8. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (18)
 9. Kazahsztán Kazahsztán (10)
 10. Szlovénia Szlovénia (7)
 11. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 12. Örményország Örményország (1)
 13. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 14. Németország Németország (1)
 15. Abházia Abházia (1)
 16. Norvégia Norvégia (1)
 17. Türkmenisztán Türkmenisztán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abazova az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abazova vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abazova a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abazova szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abazova vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abazova. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abazova vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abazova vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abasova
 2. Abasov
 3. Abbasova
 4. Aivazova
 5. Abbasov
 6. Abuşova
 7. Abişova
 8. Aivazov
 9. Apezov
 10. Abacaba
 11. Abashev
 12. Abspoel
 13. Abisheva
 14. Abusaba
 15. Abzaev
 16. Abuşov
 17. Abişov
 18. Abykeeva
 19. Abigaba
 20. Abishev
 21. Abuseif
 22. Avagbo
 23. Abykeev
 24. Abuseef
 25. Abbaspour
 26. Abu kaf
 27. Abzhaparova
 28. Abu sobha
 29. Abu osbah
 30. Abuasfour
 31. Abisaab
 32. Abezivanov
 33. Apacible
 34. Avisbal
 35. Abogabir
 36. Abushaban
 37. Abugaber
 38. Avocevou
 39. Ayebazibwe
 40. Abuashvili