Vezetéknév Abashev

Ha többet szeretne tudni a Abashev vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abashev vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abashev vezetéknévvel rendelkezők.

A Abashev vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abashev esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abashev vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abashev vezetéknév-térkép

Abashev családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abashev vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abashev-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abashev vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abashev vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abashev a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Oroszország Oroszország (2678)
 2. Kazahsztán Kazahsztán (272)
 3. Üzbegisztán Üzbegisztán (151)
 4. Ukrajna Ukrajna (88)
 5. Kirgizisztán Kirgizisztán (26)
 6. Fehéroroszország Fehéroroszország (14)
 7. Bulgária Bulgária (2)
 8. Törökország Törökország (2)
 9. Örményország Örményország (1)
 10. Grúzia Grúzia (1)
 11. Moldova Moldova (1)
 12. Hollandia Hollandia (1)
 13. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abashev az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abashev vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abashev a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abashev szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abashev vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abashev vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abashev vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abashev vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abashev vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abishev
 2. Abasov
 3. Abisheva
 4. Abasova
 5. Abbasov
 6. Abzaev
 7. Abykeev
 8. Abuseef
 9. Abbasova
 10. Abspoel
 11. Abuseif
 12. Abusaba
 13. Abuşov
 14. Abişov
 15. Abykeeva
 16. Abacaba
 17. Abisaab
 18. Abazova
 19. Avisbal
 20. Abushaban
 21. Avagbo
 22. Abugaber
 23. Abuşova
 24. Abişova
 25. Aivazov
 26. Abuashvili
 27. Abbaspour
 28. Abu kaf
 29. Abu sbeih
 30. Abou cheb
 31. Abigaba
 32. Abuasfour
 33. Apezov
 34. Apacible
 35. Abogabir
 36. Abuchaibe
 37. Avocevou
 38. Abougabel
 39. Abu sabit
 40. Abu safieh