Vezetéknév Abadier

Ha többet szeretne tudni a Abadier vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abadier vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abadier vezetéknévvel rendelkezők.

A Abadier vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abadier esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abadier vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abadier vezetéknév-térkép

Abadier családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abadier vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abadier-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abadier vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abadier vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abadier a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (679)
 2. Egyiptom Egyiptom (183)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (36)
 4. Ausztrália Ausztrália (10)
 5. Oroszország Oroszország (4)
 6. Szudán Szudán (4)
 7. Kanada Kanada (3)
 8. Brazília Brazília (2)
 9. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 10. Svájc Svájc (1)
 11. Németország Németország (1)
 12. Gabon Gabon (1)
 13. Anglia Anglia (1)
 14. Hollandia Hollandia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abadier az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abadier vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abadier a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abadier szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abadier. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abadier vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abadier vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abadier vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abadier vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abadier vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abadier vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abadier vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abadir
 2. Abader
 3. Abbadir
 4. Abdur
 5. Abidar
 6. Abdorf
 7. Abietar
 8. Apter
 9. Avatar
 10. Abu tir
 11. Abdraev
 12. Abdirov
 13. Abedrop
 14. Abidri
 15. Aboudrar
 16. Apetrei
 17. Avetar
 18. Abderzak
 19. Avtar
 20. Abderson
 21. Abdraeva
 22. Abu tair
 23. Abu taher
 24. Abderhim
 25. Abatorab
 26. Avidueira
 27. Abedravo
 28. Apetor
 29. Abdoral
 30. Abdramane
 31. Abedrabbo
 32. Apetri
 33. Apthorp
 34. Aubeterre
 35. Aufderhar
 36. Abdraimov
 37. Abderahim
 38. Abderrafie
 39. Abderezak
 40. Abderazak