Vezetéknév Aabel

Ha többet szeretne tudni a Aabel vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aabel vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aabel vezetéknévvel rendelkezők.

A Aabel vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aabel esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aabel vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aabel vezetéknév-térkép

Aabel családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aabel vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aabel-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aabel vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aabel vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aabel a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Norvégia Norvégia (246)
 2. Dánia Dánia (86)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (61)
 4. Nigéria Nigéria (12)
 5. Svédország Svédország (11)
 6. Franciaország Franciaország (8)
 7. Anglia Anglia (3)
 8. Indonézia Indonézia (2)
 9. Spanyolország Spanyolország (1)
 10. Írország Írország (1)
 11. India India (1)
 12. Mexikó Mexikó (1)
 13. Pakisztán Pakisztán (1)
 14. Thaiföld Thaiföld (1)
 15. Tajvan Tajvan (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aabel az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aabel vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aabel a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aabel szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aabel vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Aabel vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Aabel vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Aabel vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Aabel vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Aabel vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Aabel vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abel
 2. Aubel
 3. Abal
 4. Abeal
 5. Abeel
 6. Abela
 7. Abele
 8. Abell
 9. Abelo
 10. Abely
 11. Abil
 12. Abl
 13. Abuel
 14. Abul
 15. Apel
 16. Apfel
 17. Appel
 18. Aubele
 19. Aubol
 20. Abiel
 21. Aviel
 22. Abeli
 23. Ahbil
 24. Avel
 25. Abala
 26. Abaleo
 27. Abalo
 28. Abbuhl
 29. Abeele
 30. Abelho
 31. Abella
 32. Abelli
 33. Abello
 34. Abelly
 35. Abelow
 36. Abial
 37. Abila
 38. Abiol
 39. Abla
 40. Able