Vezetéknév áz

Ha többet szeretne tudni a áz vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a áz vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban áz vezetéknévvel rendelkezők.

A áz vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a áz esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a áz vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A áz vezetéknév-térkép

áz családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a áz vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes áz-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a áz vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a áz vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha áz a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (921)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több áz az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek áz vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a áz a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a áz szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a áz vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a áz vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a áz vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a áz vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Aaz
 2. Aiz
 3. Auz
 4. Az
 5. ács
 6. Aoz
 7. Azz
 8. Asz
 9. Aas
 10. Aca
 11. Ace
 12. Ach
 13. Ack
 14. Aco
 15. Acs
 16. Acu
 17. Acy
 18. Aek
 19. Aeza
 20. Aga
 21. Age
 22. Agi
 23. Ago
 24. Agu
 25. Agy
 26. Ais
 27. Aix
 28. Aiza
 29. Aja
 30. Ajo
 31. Ak
 32. Aka
 33. Ake
 34. Aki
 35. Ako
 36. Aoiz
 37. Aos
 38. As
 39. Asa
 40. Ash