Vezetéknév Aix

Ha többet szeretne tudni a Aix vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aix vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aix vezetéknévvel rendelkezők.

A Aix vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aix esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aix vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aix vezetéknév-térkép

Aix családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aix vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aix-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aix vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aix vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aix a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (280)
 2. Franciaország Franciaország (224)
 3. Lettország Lettország (17)
 4. Kína Kína (6)
 5. India India (6)
 6. Oroszország Oroszország (4)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 8. Németország Németország (3)
 9. Thaiföld Thaiföld (3)
 10. Brazília Brazília (2)
 11. Pakisztán Pakisztán (2)
 12. Albánia Albánia (1)
 13. Argentína Argentína (1)
 14. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 15. Svájc Svájc (1)
 16. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (1)
 17. Indonézia Indonézia (1)
 18. Japán Japán (1)
 19. Kirgizisztán Kirgizisztán (1)
 20. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 21. Libéria Libéria (1)
 22. Nigéria Nigéria (1)
 23. Lengyelország Lengyelország (1)
 24. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aix az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aix vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aix a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aix szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aix vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Aix. Ennek az az oka, hogy sokszor a Aix vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Aix vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Aix vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Aix vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Aix vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Aix vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ais
 2. Aixa
 3. Aiz
 4. Aux
 5. Ax
 6. Axx
 7. Aik
 8. Acx
 9. Aic
 10. Aas
 11. Aaz
 12. Aca
 13. Ace
 14. Ach
 15. Acio
 16. Aciu
 17. Ack
 18. Aco
 19. Acs
 20. Acu
 21. Acy
 22. Aek
 23. Aga
 24. Age
 25. Agi
 26. Agie
 27. Agiu
 28. Ago
 29. Agu
 30. Agy
 31. Ahis
 32. Aice
 33. Aich
 34. Aici
 35. Aige
 36. Aigi
 37. Aisa
 38. Aise
 39. Aisy
 40. Aiza