Vezetéknév ács

Ha többet szeretne tudni a ács vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a ács vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban ács vezetéknévvel rendelkezők.

A ács vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a ács esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a ács vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A ács vezetéknév-térkép

ács családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a ács vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes ács-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a ács vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a ács vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha ács a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (11663)
 2. Szlovákia Szlovákia (183)
 3. Románia Románia (54)
 4. Csehország Csehország (20)
 5. Svédország Svédország (5)
 6. Dánia Dánia (2)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 8. Ausztria Ausztria (1)
 9. Brazília Brazília (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Svájc Svájc (1)
 12. Finnország Finnország (1)
 13. Franciaország Franciaország (1)
 14. Anglia Anglia (1)
 15. Ukrajna Ukrajna (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több ács az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek ács vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a ács a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a ács szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a ács vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a ács vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más ács vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Acs
 2. áz
 3. Aas
 4. Aca
 5. Ace
 6. Ach
 7. Ack
 8. Acks
 9. Aco
 10. Acu
 11. Acy
 12. Aggs
 13. Ahis
 14. Aice
 15. Aich
 16. Aici
 17. Ais
 18. Aos
 19. As
 20. Asca
 21. Asch
 22. Asci
 23. Asco
 24. Auca
 25. Auce
 26. Auch
 27. Auci
 28. Auck
 29. Aus
 30. Awes
 31. Awys
 32. Ayas
 33. Ayca
 34. Aych
 35. Ayes
 36. Ayos
 37. Ayus
 38. Azca
 39. Ac
 40. Azco