Vezetéknév ángeles

Ha többet szeretne tudni a ángeles vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a ángeles vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban ángeles vezetéknévvel rendelkezők.

A ángeles vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a ángeles esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a ángeles vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A ángeles vezetéknév-térkép

ángeles családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a ángeles vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes ángeles-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a ángeles vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a ángeles vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha ángeles a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mexikó Mexikó (117)
 2. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (23)
 3. Spanyolország Spanyolország (20)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (6)
 5. Peru Peru (3)
 6. Kolumbia Kolumbia (2)
 7. Argentína Argentína (1)
 8. Chile Chile (1)
 9. Panama Panama (1)
 10. Uruguay Uruguay (1)
 11. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több ángeles az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek ángeles vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a ángeles a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a ángeles szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a ángeles vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a ángeles vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Angeles
 2. ángel
 3. Angele
 4. Angeler
 5. Angelet
 6. Angelis
 7. Angelos
 8. Angels
 9. Angelus
 10. Angles
 11. ängel
 12. ângelo
 13. Ancelet
 14. Angel
 15. Angela
 16. Angelats
 17. Angeleri
 18. Angelescu
 19. Angeli
 20. Angelides
 21. Angelin
 22. Angelit
 23. Angell
 24. Angelle
 25. Angellis
 26. Angello
 27. Angelly
 28. Angeln
 29. Angelo
 30. Angeloa
 31. Angelou
 32. Angelov
 33. Angely
 34. Anghelus
 35. Anglas
 36. Angle
 37. Anglea
 38. Anglen
 39. Anglet
 40. Angley