Vezetéknév ángel

Ha többet szeretne tudni a ángel vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a ángel vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban ángel vezetéknévvel rendelkezők.

A ángel vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a ángel esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a ángel vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A ángel vezetéknév-térkép

ángel családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a ángel vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes ángel-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a ángel vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a ángel vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha ángel a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Spanyolország Spanyolország (107)
 2. Mexikó Mexikó (76)
 3. Kolumbia Kolumbia (73)
 4. Ecuador Ecuador (5)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (5)
 6. Peru Peru (4)
 7. Franciaország Franciaország (3)
 8. Guatemala Guatemala (3)
 9. Panama Panama (3)
 10. El Salvador El Salvador (3)
 11. Venezuela Venezuela (3)
 12. Nicaragua Nicaragua (2)
 13. Andorra Andorra (1)
 14. Argentína Argentína (1)
 15. Brazília Brazília (1)
 16. Chile Chile (1)
 17. Costa Rica Costa Rica (1)
 18. Anglia Anglia (1)
 19. Olaszország Olaszország (1)
 20. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több ángel az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek ángel vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a ángel a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a ángel szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a ángel. Ennek az az oka, hogy sokszor a ángel vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a ángel vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a ángel vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a ángel vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más ángel vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. ängel
 2. Angel
 3. ângelo
 4. ángeles
 5. Aingel
 6. Ancel
 7. Angela
 8. Angele
 9. Angeli
 10. Angell
 11. Angeln
 12. Angelo
 13. Angels
 14. Angely
 15. Anghel
 16. Ansel
 17. Angelu
 18. Anxel
 19. Anguel
 20. Angal
 21. Angol
 22. Anjel
 23. Angiel
 24. Angul
 25. Aingell
 26. Amsel
 27. Ancela
 28. Ancell
 29. Anchel
 30. Ancil
 31. Anegal
 32. Angala
 33. Angeler
 34. Angeles
 35. Angelet
 36. Angelin
 37. Angelis
 38. Angelit
 39. Angelle
 40. Angello