Vezetéknév ängel

Ha többet szeretne tudni a ängel vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a ängel vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban ängel vezetéknévvel rendelkezők.

A ängel vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a ängel esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a ängel vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A ängel vezetéknév-térkép

ängel családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a ängel vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes ängel-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a ängel vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a ängel vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha ängel a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Brazília Brazília (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több ängel az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek ängel vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a ängel a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a ängel szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a ängel vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a ängel vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más ängel vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. ángel
 2. Angel
 3. ângelo
 4. Aingel
 5. Ancel
 6. Angela
 7. Angele
 8. Angeli
 9. Angell
 10. Angeln
 11. Angelo
 12. Angels
 13. Angely
 14. Anghel
 15. Ansel
 16. Angelu
 17. Anxel
 18. Anguel
 19. Angal
 20. Angol
 21. Anjel
 22. Angiel
 23. ángeles
 24. Angul
 25. Aingell
 26. Amsel
 27. Ancela
 28. Ancell
 29. Anchel
 30. Ancil
 31. Anegal
 32. Angala
 33. Angeler
 34. Angeles
 35. Angelet
 36. Angelin
 37. Angelis
 38. Angelit
 39. Angelle
 40. Angello