Vezetéknév Aase

Ha többet szeretne tudni a Aase vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aase vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aase vezetéknévvel rendelkezők.

A Aase vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aase esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aase vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aase vezetéknév-térkép

Aase családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aase vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aase-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aase vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aase vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aase a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Norvégia Norvégia (2655)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (739)
 3. Irán Irán (104)
 4. Nigéria Nigéria (94)
 5. Svédország Svédország (45)
 6. Kanada Kanada (20)
 7. Dánia Dánia (13)
 8. Pakisztán Pakisztán (13)
 9. India India (8)
 10. Costa Rica Costa Rica (4)
 11. Anglia Anglia (4)
 12. Svájc Svájc (2)
 13. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 14. Bulgária Bulgária (1)
 15. Brazília Brazília (1)
 16. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 17. Chile Chile (1)
 18. Kolumbia Kolumbia (1)
 19. Észtország Észtország (1)
 20. Spanyolország Spanyolország (1)
 21. Franciaország Franciaország (1)
 22. Görögország Görögország (1)
 23. Írország Írország (1)
 24. Macedónia Macedónia (1)
 25. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aase az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aase vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aase a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aase szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aase vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Aase vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Aase vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Aase vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Aage
 2. Aas
 3. Aise
 4. Asse
 5. Ause
 6. Ase
 7. Aasa
 8. Ayse
 9. Acse
 10. Aaz
 11. Ace
 12. Acee
 13. Ache
 14. Acs
 15. Age
 16. Agee
 17. Agge
 18. Agie
 19. Ague
 20. Aice
 21. Aige
 22. Ais
 23. Aisa
 24. Aisea
 25. Aisse
 26. Aisy
 27. Ake
 28. Akee
 29. Aksu
 30. Aos
 31. As
 32. Asa
 33. Asea
 34. Ash
 35. Ashe
 36. Asi
 37. Ask
 38. Aske
 39. Aso
 40. Assa