Vezetéknév Habbe

Ha többet szeretne tudni a Habbe vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Habbe vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Habbe vezetéknévvel rendelkezők.

A Habbe vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Habbe esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Habbe vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Habbe vezetéknév-térkép

Habbe családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Habbe vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Habbe-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Habbe vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Habbe vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Habbe a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (375)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (166)
 3. Svédország Svédország (81)
 4. Indonézia Indonézia (56)
 5. Mauritánia Mauritánia (18)
 6. Szlovénia Szlovénia (16)
 7. Ausztria Ausztria (9)
 8. Kamerun Kamerun (7)
 9. Anglia Anglia (7)
 10. Hollandia Hollandia (5)
 11. India India (3)
 12. Argentína Argentína (1)
 13. Ausztrália Ausztrália (1)
 14. Svájc Svájc (1)
 15. Dánia Dánia (1)
 16. Franciaország Franciaország (1)
 17. Skócia Skócia (1)
 18. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 19. Niger Niger (1)
 20. Törökország Törökország (1)
 21. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Habbe az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Habbe vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Habbe a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Habbe szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Habbe. Ennek az az oka, hogy sokszor a Habbe vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Habbe vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Habbe vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Habbe vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Habbe vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Habba
 2. Habe
 3. Haibe
 4. Hebbe
 5. Hobbe
 6. Haab
 7. Haave
 8. Haba
 9. Habi
 10. Habou
 11. Haby
 12. Haiba
 13. Hape
 14. Happe
 15. Haub
 16. Haufe
 17. Have
 18. Hawpe
 19. Hebb
 20. Hobb
 21. Hobba
 22. Hobbie
 23. Hobby
 24. Hobe
 25. Hubb
 26. Hubby
 27. Hube
 28. Huebbe
 29. Haibo
 30. Hebe
 31. Hafe
 32. Haib
 33. Heibe
 34. Habu
 35. Hab
 36. Hebie
 37. Hafie
 38. Habao
 39. Häbe
 40. Haibi