Vezetéknév Haab

Ha többet szeretne tudni a Haab vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Haab vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Haab vezetéknévvel rendelkezők.

A Haab vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Haab esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Haab vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Haab vezetéknév-térkép

Haab családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Haab vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Haab-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Haab vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Haab vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Haab a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Svájc Svájc (677)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (644)
 3. Brazília Brazília (321)
 4. Németország Németország (300)
 5. Franciaország Franciaország (114)
 6. Észtország Észtország (107)
 7. Kanada Kanada (54)
 8. Ausztria Ausztria (21)
 9. Irán Irán (14)
 10. Pakisztán Pakisztán (6)
 11. Ausztrália Ausztrália (5)
 12. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (4)
 13. Finnország Finnország (4)
 14. Anglia Anglia (4)
 15. Spanyolország Spanyolország (2)
 16. Maldív-szigetek Maldív-szigetek (2)
 17. Hollandia Hollandia (2)
 18. Thaiföld Thaiföld (1)
 19. Argentína Argentína (1)
 20. Bolívia Bolívia (1)
 21. Skócia Skócia (1)
 22. Wales Wales (1)
 23. Indonézia Indonézia (1)
 24. India India (1)
 25. Kambodzsa Kambodzsa (1)
 26. Norvégia Norvégia (1)
 27. Portugália Portugália (1)
 28. Oroszország Oroszország (1)
 29. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Haab az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Haab vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Haab a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Haab szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Haab vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Haab vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Haab vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Haab vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Haab vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Haab vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Haab vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Haaf
 2. Haub
 3. Haib
 4. Hab
 5. Hiab
 6. Haave
 7. Haba
 8. Habba
 9. Habbe
 10. Habe
 11. Habi
 12. Haby
 13. Haff
 14. Haiba
 15. Haibe
 16. Hapa
 17. Hapau
 18. Hape
 19. Happ
 20. Hauf
 21. Hava
 22. Havay
 23. Have
 24. Heap
 25. Hebb
 26. Heeb
 27. Heib
 28. Hieb
 29. Hobb
 30. Hub
 31. Hubb
 32. Hueb
 33. Haibo
 34. Heaf
 35. Hafe
 36. Huub
 37. Hoaeb
 38. Habu
 39. Hap
 40. Hob