Vezetéknév Gyimesi

Ha többet szeretne tudni a Gyimesi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gyimesi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gyimesi vezetéknévvel rendelkezők.

A Gyimesi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gyimesi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gyimesi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gyimesi vezetéknév-térkép

Gyimesi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gyimesi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gyimesi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gyimesi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gyimesi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gyimesi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (1736)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (109)
 3. Szlovákia Szlovákia (22)
 4. Kanada Kanada (18)
 5. Anglia Anglia (16)
 6. Svájc Svájc (15)
 7. Belgium Belgium (9)
 8. Németország Németország (8)
 9. Hollandia Hollandia (8)
 10. Svédország Svédország (5)
 11. Ausztria Ausztria (3)
 12. Olaszország Olaszország (2)
 13. Csehország Csehország (1)
 14. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gyimesi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gyimesi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gyimesi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gyimesi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Gyimesi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Gyimesi. Ennek az az oka, hogy sokszor a Gyimesi vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Gyimesi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Gyimesi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Gyimesi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Gaimes
 2. Gaines
 3. Games
 4. Gaymes
 5. Gemes
 6. Ghimis
 7. Gimez
 8. Gimiso
 9. Gines
 10. Goines
 11. Gomes
 12. Guemes
 13. Guines
 14. Gyenes
 15. Gynes
 16. Gémes
 17. Gommes
 18. Gemesio
 19. Guiness
 20. Ginesa
 21. Gims
 22. Gjumsi
 23. Gainsi
 24. Goomes
 25. Gains
 26. Gamas
 27. Gamez
 28. Gams
 29. Gamys
 30. Ganes
 31. Ganesh
 32. Gannes
 33. Ganues
 34. Gayanes
 35. Gaynes
 36. Gayones
 37. Geins
 38. Gemas
 39. Gemez
 40. Genes