Vezetéknév Gyenes

Ha többet szeretne tudni a Gyenes vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gyenes vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gyenes vezetéknévvel rendelkezők.

A Gyenes vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gyenes esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gyenes vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gyenes vezetéknév-térkép

Gyenes családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gyenes vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gyenes-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gyenes vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gyenes vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gyenes a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (3817)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (164)
 3. Szlovákia Szlovákia (121)
 4. Románia Románia (59)
 5. Kanada Kanada (31)
 6. Anglia Anglia (26)
 7. Ausztrália Ausztrália (18)
 8. Ausztria Ausztria (16)
 9. Brazília Brazília (8)
 10. Németország Németország (8)
 11. Csehország Csehország (6)
 12. Franciaország Franciaország (6)
 13. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (6)
 14. Wales Wales (5)
 15. Svédország Svédország (5)
 16. Dánia Dánia (4)
 17. Kuvait Kuvait (4)
 18. Venezuela Venezuela (2)
 19. Belgium Belgium (2)
 20. Svájc Svájc (2)
 21. Izrael Izrael (2)
 22. Norvégia Norvégia (2)
 23. Szerbia Szerbia (2)
 24. Uruguay Uruguay (1)
 25. Finnország Finnország (1)
 26. Írország Írország (1)
 27. Olaszország Olaszország (1)
 28. Japán Japán (1)
 29. Hollandia Hollandia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gyenes az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gyenes vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gyenes a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gyenes szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Gyenes. Ennek az az oka, hogy sokszor a Gyenes vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Gyenes vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Gyenes vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Gyenes vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Gyenes vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Gyenes vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Gyenes vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Genes
 2. Gynes
 3. Gaines
 4. Ganes
 5. Gannes
 6. Gayanes
 7. Gaynes
 8. Gayones
 9. Gemes
 10. Genas
 11. Geneus
 12. Genez
 13. Genies
 14. Genis
 15. Gennes
 16. Gens
 17. Genus
 18. Geynes
 19. Gines
 20. Goens
 21. Goines
 22. Gones
 23. Goyanes
 24. Goynes
 25. Guanes
 26. Guemes
 27. Guens
 28. Guines
 29. Gunes
 30. Guynes
 31. Geens
 32. Gyenge
 33. Gianes
 34. Genese
 35. Gnes
 36. Goyens
 37. Genek
 38. Guenez
 39. Gunnes
 40. Gaimes