Vezetéknév Gyenge

Ha többet szeretne tudni a Gyenge vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Gyenge vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Gyenge vezetéknévvel rendelkezők.

A Gyenge vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Gyenge esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Gyenge vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Gyenge vezetéknév-térkép

Gyenge családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Gyenge vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Gyenge-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Gyenge vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Gyenge vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Gyenge a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Magyarország Magyarország (1451)
 2. Románia Románia (526)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (61)
 4. Brazília Brazília (35)
 5. Kanada Kanada (21)
 6. Szlovákia Szlovákia (21)
 7. Új-Zéland Új-Zéland (16)
 8. Svájc Svájc (12)
 9. Anglia Anglia (10)
 10. Argentína Argentína (9)
 11. Ausztrália Ausztrália (9)
 12. Nigéria Nigéria (6)
 13. Ausztria Ausztria (3)
 14. Csehország Csehország (3)
 15. Franciaország Franciaország (2)
 16. Szerbia Szerbia (2)
 17. Chile Chile (1)
 18. Németország Németország (1)
 19. Dánia Dánia (1)
 20. Skócia Skócia (1)
 21. Írország Írország (1)
 22. Norvégia Norvégia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Gyenge az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Gyenge vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Gyenge a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Gyenge szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Gyenge vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Gyenge vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Gyenge vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Genge
 2. Gynge
 3. Gange
 4. Geng
 5. Genga
 6. Gengo
 7. Genke
 8. Gyenes
 9. Gyang
 10. Gence
 11. Gamage
 12. Gance
 13. Gang
 14. Ganga
 15. Gangi
 16. Ganje
 17. Ganse
 18. Ganze
 19. Gaunce
 20. Gayango
 21. Geangu
 22. Genas
 23. Genco
 24. Gency
 25. Genes
 26. Genez
 27. Genies
 28. Genis
 29. Genise
 30. Geniz
 31. Gennes
 32. Genoz
 33. Gens
 34. Genske
 35. Genus
 36. Genz
 37. Ghencea
 38. Giance
 39. Giang
 40. Ging