Vezetéknév Enkali

Ha többet szeretne tudni a Enkali vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enkali vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enkali vezetéknévvel rendelkezők.

A Enkali vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enkali esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enkali vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enkali vezetéknév-térkép

Enkali családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enkali vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enkali-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enkali vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enkali vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enkali a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Namíbia Namíbia (1152)
 2. Irán Irán (47)
 3. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (4)
 4. Dél-Afrika Dél-Afrika (3)
 5. Nigéria Nigéria (1)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enkali az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enkali vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enkali a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enkali szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Enkali vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enkali vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enkali vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enkali vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Ensalo
 2. Engall
 3. Enkels
 4. Engel
 5. Engelin
 6. Engell
 7. Engeln
 8. Engels
 9. Engl
 10. Engle
 11. Englin
 12. Englis
 13. Engwall
 14. Ennakhli
 15. Ensell
 16. Enslin
 17. Ensslin
 18. Engolo
 19. Enzlin
 20. Encule
 21. Engalan
 22. Enzaldo
 23. Enzel
 24. Einsel
 25. Emslie
 26. Encalada
 27. Encalade
 28. Encalado
 29. Engelby
 30. Engelen
 31. Engeling
 32. Engelke
 33. Engelmo
 34. Engholm
 35. Englade
 36. Englan
 37. England
 38. Englar
 39. Englen
 40. Engler