Vezetéknév Enfield

Ha többet szeretne tudni a Enfield vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enfield vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enfield vezetéknévvel rendelkezők.

A Enfield vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enfield esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enfield vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enfield vezetéknév-térkép

Enfield családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enfield vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enfield-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enfield vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enfield vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enfield a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (1980)
 2. Anglia Anglia (412)
 3. Kanada Kanada (60)
 4. Suriname Suriname (56)
 5. Ausztrália Ausztrália (37)
 6. Dél-Afrika Dél-Afrika (24)
 7. Hollandia Hollandia (23)
 8. India India (12)
 9. Wales Wales (9)
 10. Új-Zéland Új-Zéland (8)
 11. Svédország Svédország (7)
 12. Skócia Skócia (5)
 13. Oroszország Oroszország (5)
 14. Venezuela Venezuela (4)
 15. Írország Írország (3)
 16. Kína Kína (2)
 17. Németország Németország (2)
 18. Ausztria Ausztria (1)
 19. Belgium Belgium (1)
 20. Bahama-szigetek Bahama-szigetek (1)
 21. Finnország Finnország (1)
 22. Honduras Honduras (1)
 23. Magyarország Magyarország (1)
 24. Olaszország Olaszország (1)
 25. Jersey Jersey (1)
 26. Japán Japán (1)
 27. Mexikó Mexikó (1)
 28. Nigéria Nigéria (1)
 29. Nepál Nepál (1)
 30. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 31. Ruanda Ruanda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enfield az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enfield vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enfield a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enfield szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Enfield. Ennek az az oka, hogy sokszor a Enfield vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enfield vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Enfield vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Enfield vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Empfield
 2. Einfeldt
 3. Enbil
 4. Enville
 5. Enevold
 6. Einfalt
 7. Embil
 8. Empel
 9. Ennabli
 10. Enoble
 11. Embalo
 12. Embler
 13. Embley
 14. Embly
 15. Empleo
 16. Empoli
 17. Enabulele
 18. Embolo
 19. Emvula
 20. Emblem
 21. Emblen
 22. Embleton
 23. Enevoldsen
 24. Emblin
 25. Embling
 26. Emblow
 27. Empleton
 28. Empalmado