Vezetéknév Emblem

Ha többet szeretne tudni a Emblem vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emblem vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emblem vezetéknévvel rendelkezők.

A Emblem vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emblem esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emblem vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emblem vezetéknév-térkép

Emblem családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emblem vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emblem-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emblem vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emblem vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emblem a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Norvégia Norvégia (264)
 2. Anglia Anglia (108)
 3. Kanada Kanada (80)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (76)
 5. Ausztrália Ausztrália (64)
 6. Skócia Skócia (16)
 7. Franciaország Franciaország (9)
 8. Jersey Jersey (5)
 9. Hollandia Hollandia (5)
 10. Dél-Afrika Dél-Afrika (5)
 11. Nigéria Nigéria (3)
 12. Spanyolország Spanyolország (2)
 13. India India (2)
 14. Oroszország Oroszország (2)
 15. Brazília Brazília (1)
 16. Németország Németország (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Moldova Moldova (1)
 19. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 20. Katar Katar (1)
 21. Vietnam Vietnam (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emblem az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emblem vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emblem a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emblem szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emblem vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emblem vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emblem vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Embler
 2. Embley
 3. Emblen
 4. Embly
 5. Empleo
 6. Emblin
 7. Emblow
 8. Embalo
 9. Embil
 10. Embleton
 11. Empel
 12. Embolo
 13. Enoble
 14. Embling
 15. Empoli
 16. Enbil
 17. Emvula
 18. Empleton
 19. Empfield
 20. Enabulele
 21. Enfield
 22. Ennabli
 23. Enville
 24. Einfalt
 25. Einfeldt
 26. Empalmado
 27. Enevold
 28. Enevoldsen