Vezetéknév Enden

Ha többet szeretne tudni a Enden vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enden vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enden vezetéknévvel rendelkezők.

A Enden vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enden esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enden vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enden vezetéknév-térkép

Enden családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enden vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enden-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enden vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enden vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enden a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Indonézia Indonézia (116)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (86)
 3. Hollandia Hollandia (59)
 4. Észtország Észtország (38)
 5. Törökország Törökország (25)
 6. Finnország Finnország (22)
 7. Nepál Nepál (15)
 8. Lengyelország Lengyelország (15)
 9. Oroszország Oroszország (8)
 10. Norvégia Norvégia (7)
 11. Argentína Argentína (6)
 12. Kanada Kanada (6)
 13. Németország Németország (6)
 14. Izrael Izrael (6)
 15. Anglia Anglia (3)
 16. Brazília Brazília (2)
 17. Kolumbia Kolumbia (2)
 18. Ausztrália Ausztrália (1)
 19. Belgium Belgium (1)
 20. Spanyolország Spanyolország (1)
 21. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enden az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enden vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enden a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enden szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Enden. Ennek az az oka, hogy sokszor a Enden vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enden vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Enden vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enden vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enden vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enden vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emden
 2. Endean
 3. Eynden
 4. Endon
 5. Entin
 6. Entem
 7. Entensa
 8. Entenza
 9. Enthens
 10. Entner
 11. Enedino
 12. Enedina
 13. Emtem
 14. Endemano
 15. Endemann
 16. Entonen
 17. Enting
 18. Entenman
 19. Entingh
 20. Eynatten
 21. Endamane
 22. Endambo
 23. Endemaño
 24. Entenmann
 25. Entinger
 26. Entonado
 27. Enetama
 28. Entimano
 29. Entmooser
 30. Endene ndema