Vezetéknév Emden

Ha többet szeretne tudni a Emden vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emden vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emden vezetéknévvel rendelkezők.

A Emden vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emden esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emden vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emden vezetéknév-térkép

Emden családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emden vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emden-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emden vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emden vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emden a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (236)
 2. Németország Németország (99)
 3. Anglia Anglia (59)
 4. Hollandia Hollandia (59)
 5. Izrael Izrael (45)
 6. Nigéria Nigéria (41)
 7. Chile Chile (16)
 8. Jamaica Jamaica (16)
 9. Törökország Törökország (16)
 10. Svájc Svájc (12)
 11. Franciaország Franciaország (6)
 12. Új-Zéland Új-Zéland (6)
 13. Dél-Afrika Dél-Afrika (5)
 14. Wales Wales (4)
 15. Suriname Suriname (4)
 16. Kanada Kanada (3)
 17. Thaiföld Thaiföld (2)
 18. Ausztrália Ausztrália (1)
 19. Skócia Skócia (1)
 20. Mauritánia Mauritánia (1)
 21. Lengyelország Lengyelország (1)
 22. Oroszország Oroszország (1)
 23. Svédország Svédország (1)
 24. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emden az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emden vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emden a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emden szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emden vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emden vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emden vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emden vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emden vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emden vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Enden
 2. Endean
 3. Eynden
 4. Emtem
 5. Endon
 6. Entin
 7. Entem
 8. Entensa
 9. Entenza
 10. Enthens
 11. Entner
 12. Enedino
 13. Enedina
 14. Endemano
 15. Endemann
 16. Entonen
 17. Enting
 18. Entenman
 19. Entingh
 20. Eynatten
 21. Endamane
 22. Endambo
 23. Endemaño
 24. Entenmann
 25. Entinger
 26. Entmooser
 27. Entonado
 28. Enetama
 29. Entimano
 30. Endene ndema