Vezetéknév Emond

Ha többet szeretne tudni a Emond vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emond vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emond vezetéknévvel rendelkezők.

A Emond vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emond esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emond vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emond vezetéknév-térkép

Emond családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emond vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emond-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emond vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emond vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emond a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kanada Kanada (9386)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (3077)
 3. Franciaország Franciaország (1126)
 4. Belgium Belgium (202)
 5. Ausztrália Ausztrália (89)
 6. Anglia Anglia (89)
 7. Hollandia Hollandia (88)
 8. Svédország Svédország (46)
 9. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (39)
 10. Haiti Haiti (39)
 11. Skócia Skócia (37)
 12. Svájc Svájc (24)
 13. Kamerun Kamerun (13)
 14. Dél-Afrika Dél-Afrika (10)
 15. Új-Zéland Új-Zéland (8)
 16. Németország Németország (7)
 17. Indonézia Indonézia (7)
 18. Seychelle-szigetek Seychelle-szigetek (4)
 19. Vietnam Vietnam (4)
 20. Nigéria Nigéria (4)
 21. Kína Kína (3)
 22. Luxemburg Luxemburg (3)
 23. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (2)
 24. Olaszország Olaszország (2)
 25. Dél-Korea Dél-Korea (2)
 26. Mexikó Mexikó (2)
 27. Peru Peru (1)
 28. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 29. Románia Románia (1)
 30. Chile Chile (1)
 31. Zambia Zambia (1)
 32. Costa Rica Costa Rica (1)
 33. Spanyolország Spanyolország (1)
 34. Kambodzsa Kambodzsa (1)
 35. Mauritius Mauritius (1)
 36. Nicaragua Nicaragua (1)
 37. Norvégia Norvégia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emond az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emond vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emond a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emond szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emond vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emond vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emond vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emond vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emond vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emond vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emond vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emond vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emondi
 2. Eumont
 3. Eymont
 4. Emonti
 5. Emonet
 6. Enant
 7. Emonnot
 8. Emhamed
 9. Emineth
 10. Enomoto
 11. Emamdee
 12. Emenidis
 13. Eimantas
 14. Eymundsson
 15. Emmendorfer