Vezetéknév Emamdee

Ha többet szeretne tudni a Emamdee vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emamdee vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emamdee vezetéknévvel rendelkezők.

A Emamdee vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emamdee esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emamdee vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emamdee vezetéknév-térkép

Emamdee családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emamdee vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emamdee-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emamdee vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emamdee vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emamdee a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mauritius Mauritius (595)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (37)
 3. Trinidad és Tobago Trinidad és Tobago (28)
 4. Kanada Kanada (12)
 5. Franciaország Franciaország (10)
 6. Anglia Anglia (10)
 7. Luxemburg Luxemburg (1)
 8. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emamdee az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emamdee vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emamdee a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emamdee szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emamdee vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emamdee. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emamdee vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emamdee vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emamdee vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emamdee vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emamdee vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emamdee vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emhamed
 2. Emond
 3. Emondi
 4. Emonet
 5. Emineth
 6. Enant
 7. Enomoto
 8. Eumont
 9. Eymont
 10. Eimantas
 11. Emonti
 12. Emonnot
 13. Emenidis
 14. Emmendorfer
 15. Eymundsson