Vezetéknév Emilova

Ha többet szeretne tudni a Emilova vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emilova vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emilova vezetéknévvel rendelkezők.

A Emilova vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emilova esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emilova vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emilova vezetéknév-térkép

Emilova családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emilova vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emilova-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emilova vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emilova vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emilova a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Bulgária Bulgária (1805)
 2. Spanyolország Spanyolország (316)
 3. Kirgizisztán Kirgizisztán (287)
 4. Görögország Görögország (56)
 5. Oroszország Oroszország (53)
 6. Kazahsztán Kazahsztán (19)
 7. Anglia Anglia (11)
 8. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (8)
 9. Olaszország Olaszország (6)
 10. Svédország Svédország (5)
 11. Törökország Törökország (4)
 12. Németország Németország (3)
 13. Norvégia Norvégia (2)
 14. Kolumbia Kolumbia (2)
 15. Dánia Dánia (1)
 16. Moldova Moldova (1)
 17. Mexikó Mexikó (1)
 18. Malajzia Malajzia (1)
 19. Szlovákia Szlovákia (1)
 20. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 21. Ausztria Ausztria (1)
 22. Belgium Belgium (1)
 23. Kanada Kanada (1)
 24. Chile Chile (1)
 25. Ciprus Ciprus (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emilova az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emilova vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emilova a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emilova szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Emilov
 2. Emilieva
 3. Enalvez
 4. Eynullayeva
 5. Eynullayev