Vezetéknév Emilov

Ha többet szeretne tudni a Emilov vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emilov vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emilov vezetéknévvel rendelkezők.

A Emilov vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emilov esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emilov vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emilov vezetéknév-térkép

Emilov családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emilov vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emilov-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emilov vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emilov vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emilov a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Bulgária Bulgária (1900)
 2. Spanyolország Spanyolország (305)
 3. Kirgizisztán Kirgizisztán (240)
 4. Görögország Görögország (59)
 5. Kazahsztán Kazahsztán (41)
 6. Oroszország Oroszország (26)
 7. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (13)
 8. Anglia Anglia (9)
 9. Svédország Svédország (9)
 10. Dánia Dánia (6)
 11. Kanada Kanada (5)
 12. Brazília Brazília (3)
 13. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 14. Franciaország Franciaország (2)
 15. Ukrajna Ukrajna (2)
 16. Ausztria Ausztria (1)
 17. Ausztrália Ausztrália (1)
 18. Csehország Csehország (1)
 19. Németország Németország (1)
 20. Mexikó Mexikó (1)
 21. Portugália Portugália (1)
 22. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emilov az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emilov vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emilov a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emilov szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emilov vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emilov vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emilov vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emilov vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emilova
 2. Emilieva
 3. Enalvez
 4. Eynullayev
 5. Eynullayeva