Vezetéknév Emelda

Ha többet szeretne tudni a Emelda vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emelda vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emelda vezetéknévvel rendelkezők.

A Emelda vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emelda esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emelda vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emelda vezetéknév-térkép

Emelda családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emelda vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emelda-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emelda vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emelda vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emelda a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kamerun Kamerun (866)
 2. Indonézia Indonézia (498)
 3. Nigéria Nigéria (63)
 4. Kenya Kenya (32)
 5. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (16)
 6. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (16)
 7. India India (10)
 8. Tajvan Tajvan (7)
 9. Kanada Kanada (5)
 10. Malajzia Malajzia (5)
 11. Botswana Botswana (4)
 12. Anglia Anglia (2)
 13. Thaiföld Thaiföld (2)
 14. Uganda Uganda (2)
 15. Kolumbia Kolumbia (1)
 16. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emelda az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emelda vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emelda a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emelda szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emelda. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emelda vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emelda vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emelda vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emelda vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emelda vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emelda vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emilda
 2. Emaldi
 3. Emaldia
 4. Emelita
 5. Enelida
 6. Enilda
 7. Emlet
 8. Enold
 9. Enault