Vezetéknév Emaldi

Ha többet szeretne tudni a Emaldi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emaldi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emaldi vezetéknévvel rendelkezők.

A Emaldi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emaldi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emaldi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emaldi vezetéknév-térkép

Emaldi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emaldi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emaldi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emaldi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emaldi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emaldi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (302)
 2. Spanyolország Spanyolország (162)
 3. Argentína Argentína (49)
 4. Uruguay Uruguay (38)
 5. Svájc Svájc (26)
 6. Franciaország Franciaország (21)
 7. Venezuela Venezuela (12)
 8. Indonézia Indonézia (6)
 9. Belgium Belgium (1)
 10. Brazília Brazília (1)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Costa Rica Costa Rica (1)
 13. Mexikó Mexikó (1)
 14. Thaiföld Thaiföld (1)
 15. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emaldi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emaldi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emaldi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emaldi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emaldi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emaldi. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emaldi vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emaldi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emaldi vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emaldi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emaldi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emaldi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emaldia
 2. Emelda
 3. Emilda
 4. Emlet
 5. Enold
 6. Enilda
 7. Emelita
 8. Enelida
 9. Enault