Vezetéknév Bettiol

Ha többet szeretne tudni a Bettiol vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bettiol vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bettiol vezetéknévvel rendelkezők.

A Bettiol vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bettiol esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bettiol vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bettiol vezetéknév-térkép

Bettiol családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bettiol vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bettiol-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bettiol vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bettiol vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bettiol a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (2998)
 2. Brazília Brazília (941)
 3. Argentína Argentína (406)
 4. Franciaország Franciaország (287)
 5. Ausztrália Ausztrália (197)
 6. Kanada Kanada (105)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (70)
 8. Venezuela Venezuela (54)
 9. Svájc Svájc (17)
 10. Belgium Belgium (15)
 11. Spanyolország Spanyolország (13)
 12. Anglia Anglia (7)
 13. Németország Németország (4)
 14. Luxemburg Luxemburg (3)
 15. Dél-Afrika Dél-Afrika (3)
 16. Magyarország Magyarország (2)
 17. Hollandia Hollandia (2)
 18. Csehország Csehország (1)
 19. Malajzia Malajzia (1)
 20. Új-Kaledónia Új-Kaledónia (1)
 21. Norvégia Norvégia (1)
 22. Szingapúr Szingapúr (1)
 23. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bettiol az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bettiol vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bettiol a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bettiol szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Bettiol vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Bettiol vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Bettiol vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Bettiol vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Bettiol vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Betwill
 2. Buttol
 3. Bettoli
 4. Batool
 5. Battel
 6. Battell
 7. Bediola
 8. Beitel
 9. Betall
 10. Bethel
 11. Bethell
 12. Betilla
 13. Bettle
 14. Beutel
 15. Beutell
 16. Beuthel
 17. Beuttel
 18. Bittel
 19. Botill
 20. Bottell
 21. Bottoli
 22. Butil
 23. Buttel
 24. Buttell
 25. Botiel
 26. Bettelli
 27. Battolu
 28. Betwel
 29. Betwell
 30. Batol
 31. Butthole
 32. Bitil
 33. Bettella
 34. Betille
 35. Bittolo
 36. Battyll
 37. Bettley
 38. Badiola
 39. Bataille
 40. Batal