Vezetéknév Bettella

Ha többet szeretne tudni a Bettella vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bettella vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bettella vezetéknévvel rendelkezők.

A Bettella vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bettella esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bettella vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bettella vezetéknév-térkép

Bettella családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bettella vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bettella-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bettella vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bettella vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bettella a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (1200)
 2. Argentína Argentína (28)
 3. Ausztrália Ausztrália (15)
 4. Brazília Brazília (9)
 5. Venezuela Venezuela (4)
 6. Kanada Kanada (4)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 8. Norvégia Norvégia (1)
 9. Belgium Belgium (1)
 10. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 11. Spanyolország Spanyolország (1)
 12. Franciaország Franciaország (1)
 13. Anglia Anglia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bettella az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bettella vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bettella a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bettella szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Bettella vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bettella vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Bettella vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Bettella vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Bettella vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Bettella vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Bettelli
 2. Battell
 3. Battelle
 4. Battelli
 5. Betelli
 6. Bethell
 7. Betilla
 8. Beutell
 9. Boatella
 10. Botella
 11. Bottell
 12. Buttell
 13. Bottelli
 14. Boutella
 15. Bitella
 16. Battolla
 17. Betwell
 18. Badiella
 19. Batalla
 20. Batell
 21. Batelle
 22. Batelli
 23. Battalia
 24. Battel
 25. Batteley
 26. Beadell
 27. Beautell
 28. Bedell
 29. Bedolla
 30. Bedwell
 31. Beitel
 32. Betall
 33. Beteley
 34. Betelu
 35. Bethel
 36. Bettle
 37. Betwill
 38. Beutel
 39. Beuttel
 40. Bithell