Vezetéknév Betses

Ha többet szeretne tudni a Betses vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betses vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betses vezetéknévvel rendelkezők.

A Betses vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betses esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betses vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betses vezetéknév-térkép

Betses családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betses vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betses-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betses vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betses vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betses a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (25)
 2. Görögország Görögország (4)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betses az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betses vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betses a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betses szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betses vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betses vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Betjes
 2. Bitsis
 3. Battjes
 4. Butkus
 5. Botzos
 6. Batcos
 7. Batuecas
 8. Butjosa
 9. Butschek
 10. Batsukh
 11. Batsakis
 12. Botzoc
 13. Batakis
 14. Botakis
 15. Botjuk
 16. Betkowski
 17. Bodegas
 18. Budzak
 19. Budzik
 20. Budzisz
 21. Butchko
 22. Butxaca
 23. Bodzak
 24. Butigieg
 25. Batsükh
 26. Budsisch
 27. Budzyk
 28. Batczyk
 29. Butkoski
 30. Batcock
 31. Badajoz
 32. Badcock
 33. Bodziak
 34. Bottagisi
 35. Boudjaj
 36. Budziak
 37. Butkowski
 38. Buttigieg
 39. Bedkowski
 40. Budzák