Vezetéknév Betkowski

Ha többet szeretne tudni a Betkowski vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betkowski vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betkowski vezetéknévvel rendelkezők.

A Betkowski vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betkowski esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betkowski vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betkowski vezetéknév-térkép

Betkowski családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betkowski vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betkowski-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betkowski vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betkowski vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betkowski a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Lengyelország Lengyelország (287)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (145)
 3. Kanada Kanada (29)
 4. Brazília Brazília (17)
 5. Németország Németország (14)
 6. Svájc Svájc (7)
 7. Ausztrália Ausztrália (5)
 8. Anglia Anglia (4)
 9. Svédország Svédország (3)
 10. Írország Írország (2)
 11. Norvégia Norvégia (2)
 12. Dánia Dánia (1)
 13. Franciaország Franciaország (1)
 14. Wales Wales (1)
 15. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betkowski az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betkowski vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betkowski a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betkowski szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Butkowski
 2. Bedkowski
 3. Batkowski
 4. Budkowski
 5. Butkoski
 6. Butjosa
 7. Butkus
 8. Butkhuzi
 9. Batchassi
 10. Betses
 11. Botzos
 12. Batcock
 13. Betjes
 14. Batcos
 15. Badcock
 16. Batkhuyag
 17. Batkiewicz
 18. Battjes
 19. Bottagisi
 20. Butchko
 21. Butkiewicz
 22. Butschek
 23. Batsukh
 24. Batsakis
 25. Batsükh
 26. Botzoc
 27. Batczyk
 28. Batakis
 29. Badaszewski
 30. Bitsis
 31. Botakis
 32. Botjuk
 33. Batuecas
 34. Bodegas
 35. Bodziak
 36. Boutchichi
 37. Budzak
 38. Budziak
 39. Budzik
 40. Budzisz